De privacyverklaring van PPN kunt u hier vinden: Privacyverklaring-PPN-v1---januari-2019.pdf
Het idee voor het vestigen van een bus museum in Pijnacker stond in mei op de agenda van de gemeenteraad. Het college wil fiat geven aan het plaatsen van een grote loods in het groen in de Oude Polder. Hierin kunnen dan ongeveer 30 bussen tentoongesteld worden. Elke zondag zou het museum open zijn en dan zouden er naar verwachting zo’n 150 bezoekers per keer komen.

Tevreden over het raadsbreed Hoofdlijnenakkoord, teleurgesteld over coalitiecollege

Wij zijn blij en dankbaar met de prachtige verkiezingsuitslag voor Progressief Pijnacker- Nootdorp (PPN).

Vorige week donderdag tijdens het debat in Delfgauw hadden de aanwezige bewoners veel vragen verzorgd die de diverse partijen konden beantwoorden. Helaas was er te weinig tijd om alle vragen te beantwoorden. Op verzoek van Progressief Pijnacker-Nootdorp zijn alle vragen naar de diverse partijen gestuurd. De antwoorden van Progressief Pijnacker-Nootdorp staan hieronder.

Afgelopen woensdag zijn onze kandidaten -gesteund door vrijwilligers- op de markt in Pijnacker geweest. Op zaterdag zijn vele kandidaten en vrijwilligers meegegaan op een campagnetour (we begonnen in Nootdorp in de Parade en eindigden in Pijnacker- Zuid) door de gemeente.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp moet meehelpen verlagen CO2-uitstoot
Gemeenten kunnen, als ze slimme maatregelen nemen, tenminste een derde van de CO2-uitstoot van Nederland beïnvloeden.

In het kader van NLdoet ging een grote groep vrijwilligers van Progressief Pijnacker- Nootdorp aan de slag bij Buurttuin de Stuivelaar.

­