Mijn naam is Marieke van Bijnen en ik ben geboren in 1984. Samen met mijn vriend en ons samengestelde gezin met vijf kinderen (Arnoud, Isabelle, Alexander, Mare en Jorrit) wonen wij in de wijk Tolhek in Pijnacker. Wij wonen met veel plezier in onze gemeente. Vooral omdat het een kinderrijke gemeente is, met veel groen en mooie voorzieningen in de buurt zoals scholen, speeltuinen, winkels en verenigingen. Mensen zeggen elkaar gedag en kijken naar elkaar om. Van jongs af aan ben ik politiek actief. Mijn ideaal is dat mensen een gelijke kans krijgen om het optimale uit zichzelf te kunnen halen. Ik geloof dat de samenleving voor alle mensen een gelukkigere plek is als mensen naar elkaar omkijken, elkaar ondersteunen en hun talent optimaal benutten. In de periode dat ik actief ben in de gemeenteraad heb ik- samen met mijn collega’s- ervoor gezorgd dat kinderen die opgroeien in armoede schoolspullen kregen en mee kunnen doen bij een sport- of culturele vereniging. Ook heb ik veel aandacht gevraagd voor goede zorg voor onze inwoners die dit nodig hebben, het toegankelijkheid van cultuur voor iedereen, door de introductie van de Rotterdampas voor onze inwoners.

e-mail Marieke: marieke@progressiefpn.nl

Marieke van Bijnen
Saskia Kleewein

Sinds 2006 woon ik met echtgenoot Dirk Bazuin en onze twee kinderen met veel plezier in Nootdorp. Mijn motivatie om de lokale politiek in te stappen is dat ik slecht tegen sociale ongelijkheid en sociaal onrecht kan. En omdat ik graag mee wil doen. “Decisions are made by those who show up”. Een sterk links geluid is belangrijk, zeker in Pijnacker-Nootdorp en daarom ben ik blij dat de PvdA en GroenLinks lokaal de handen ineen geslagen hebben en samen onder de naam Progresief PN verder gaan.
De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als parkmanager, onder andere op de bedrijventerreinen Oostambacht, Heron en Ruyven, en als zelfstandig adviseur en projectmanager op het gebied van veilig ondernemen en criminaliteitspreventie.
Ik ben al een aantal jaren actief voor de PvdA Pijnacker-Nootdorp, eerst als bestuurslid, daarna als campagnecoördinator en afdelingsvoorzitter.

e-mail Saskia via: saskia@progressiefpn.nl

Mijn naam is Dilara Saadet Gök. Ik ben geboren in 1995 en woon samen met mijn familie met veel plezier in Nootdorp. Ik kan intens genieten van onze prachtige gemeente en maak graag lange wandelingen samen met mijn moeder en zusje. De voornaamste reden dat ik mijzelf verkiesbaar heb gesteld voor de verkiezingen namens Progressief Pijnacker- Nootdorp is dat ik een grote voorstander ben van sociale gelijkheid, solidariteit, duurzaamheid en diversiteit. Progressief Pijnacker-Nootdorp onderscheidt zich bij uitstek van de andere partijen als het gaat om deze cruciale punten. In de huidige samenstelling van de Gemeenteraad ontbreekt de diversiteit. In een lokale volksvertegenwoordiging vind ik het belangrijk dat dit tot zijn uiting komt in bijvoorbeeld de categorie leeftijd. Met 25 jaar onderscheid ik mij van de rest maar hoop ik vooral deze standpunten te vertegenwoordigen en om meer jongeren te inspireren en te motiveren om op te komen voor hun idealen en belangen door zich aan te sluiten bij een politieke partij.

e-mail Dilara: dilara@progressiefpn.nl

Dilara Gök
Kavita Hira

Sinds 2011 woon ik met veel plezier samen met mijn echtgenoot Jeroen en onze twee zoons in Nootdorp. Onze kinderen zitten op de Waterwilg en in het weekend ben ik vaak te vinden langs het veld bij SV Nootdorp en HC Pijnacker. In mijn vrije tijd wandel ik graag door het Balijbos.  

Als gemeenteraadslid wil ik mij graag inzetten voor de mensen in onze gemeente die de nodige ondersteuning kunnen gebruiken en nog onvoldoende gezien of gehoord worden. Ik sta voor een inclusieve gemeente waar iedereen er mag zijn en gebruik kan maken van de faciliteiten die onze gemeente biedt.

Biodiversiteit is voor mij ook een belangrijke thema. Ik vind dat we zuinig moeten zijn op onze leefomgeving. In het dagelijks leven ben ik teammanager bij de rijksoverheid en houd ik mij bezig met behoud en bescherming van planten en dieren.

Mocht je mij tegenkomen, aarzel dan niet om mij te vertellen over de onderwerpen die jij belangrijk vindt.

e-mail Kavita via: kavita@progressiefpn.nl

Ik ben Jan-Willem Maas, geboren in 1968. Met mijn vrouw twee kinderen woon ik met heel veel plezier in Tolhek in Pijnacker. Ik ben niet opgegroeid in deze gemeente, maar een gemeente verderop, nl. Berkel en Rodenrijs.
De belangrijkste reden voor mij om te kiezen voor een partij als Progressief Pijnacker-Nootdorp is dat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk, maar voor hen die het echt nodig hebben moet er een sociaal vangnet zijn. Naast lidmaatschap van onze lokale partij, ben ik ook lid van de PvdA.
Op dit moment ben ik in de fractie verantwoordelijk voor de onderwerpen: Jeugdzorg, Sport, Cultuur, Afvalbeleid en Financiën. Verder ben ik lid van de Auditcommissie.
In het dagelijks leven ben ik salesmanager bij een IT bedrijf. Wat ik belangrijk vind in het bedrijfsleven is dat er niet alleen gekeken wordt naar winstmaximalisatie, maar dat er ook oog is voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van een bedrijf. De mens en de omgeving zijn minstens zo belangrijk. Dat is voor mij dan ook het kompas als het gaat om economische ontwikkeling in onze gemeente.

e-mail Jan-Willem: jan-willem@progressiefpn.nl

Jan-Willem Maas