Saskia Kleewein

Sinds 2006 woon ik, Saskia Kleewein (1971) met echtgenoot Dirk Bazuin en onze twee kinderen met veel plezier in Nootdorp. Mijn motivatie om de lokale politiek in te stappen is dat ik slecht tegen sociale ongelijkheid en onrecht kan. En omdat ik graag mee wil doen. “Decisions are made by those who show up”. Een sterk links geluid is belangrijk, zeker in Pijnacker-Nootdorp en daarom ben ik blij dat de PvdA en GroenLinks lokaal de handen ineen geslagen hebben en samen onder de naam Progresief PN verder gaan.
In het dagelijks leven werk ik bij de Directie Veiligheid van de gemeente Rotterdam. In mijn vrije tijd loop ik graag door het wandelbos Laakweg en ik hou van zwemmen, yoga, lezen, koken en uit eten gaan.

e-mail Saskia via: saskia@progressiefpn.nl

Mijn naam is Dilara Saadet Gök. Ik ben geboren in 1995 en woon samen met mijn familie met veel plezier in Nootdorp. Ik kan intens genieten van onze prachtige gemeente en maak graag lange wandelingen samen met mijn moeder en zusje. De voornaamste reden dat ik mijzelf verkiesbaar heb gesteld voor de verkiezingen namens Progressief Pijnacker- Nootdorp is dat ik een grote voorstander ben van sociale gelijkheid, solidariteit, duurzaamheid en diversiteit. Progressief Pijnacker-Nootdorp onderscheidt zich bij uitstek van de andere partijen als het gaat om deze cruciale punten. In de huidige samenstelling van de Gemeenteraad ontbreekt de diversiteit. In een lokale volksvertegenwoordiging vind ik het belangrijk dat dit tot zijn uiting komt in bijvoorbeeld de categorie leeftijd. Met 25 jaar onderscheid ik mij van de rest maar hoop ik vooral deze standpunten te vertegenwoordigen en om meer jongeren te inspireren en te motiveren om op te komen voor hun idealen en belangen door zich aan te sluiten bij een politieke partij.

e-mail Dilara: dilara@progressiefpn.nl

Dilara Gök
Kavita Hira

Sinds 2011 woon ik met mijn echtgenoot Jeroen en onze twee zoons, Abhimanyu en Yashodhan, in Nootdorp. Ik ben ik vaak te vinden langs het veld bij SV Nootdorp en HC Pijnacker. In mijn vrije tijd wandel ik graag door het Balijbos.
Als gemeenteraadslid zet ik mij graag voor de mensen die de nodige ondersteuning kunnen gebruiken en nog onvoldoende gezien of gehoord worden. Ik sta voor een inclusieve gemeente waar iedereen er mag zijn en gebruik kan maken van de faciliteiten die onze gemeente biedt.
Biodiversiteit is voor mij ook een belangrijke thema. Ik vind dat we zuinig moeten zijn op onze leefomgeving. Mocht je mij tegenkomen, aarzel dan niet om mij te vertellen over de onderwerpen die jij belangrijk vindt.

e-mail Kavita via: kavita@progressiefpn.nl

Ik ben Jan-Willem Maas, geboren in 1968. Met mijn vrouw twee kinderen woon ik met heel veel plezier in Tolhek in Pijnacker. Ik ben niet opgegroeid in deze gemeente, maar een gemeente verderop.

De belangrijkste reden voor mij om te kiezen voor een partij als Progressief Pijnacker-Nootdorp is dat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk, maar voor hen die het echt nodig hebben moet er een sociaal vangnet zijn. Naast lidmaatschap van onze lokale partij, ben ik ook lid van de PvdA.
Op dit moment ben ik in de fractie verantwoordelijk voor de onderwerpen: Jeugdzorg, Sport, Cultuur, Afvalbeleid en Financiën.

e-mail Jan-Willem: jan-willem@progressiefpn.nl

Jan-Willem Maas