Marieke van Bijnen

1. Marieke van Bijnen (37 jaar)  Pijnacker

Mij kun je tegenkomen op het schoolplein van de Vlinderboom, bij Oliveo, HCP of bij het Speeltoneel. Onze oudste gaat naar het Stanislas in Pijnacker. Sinds het najaar van 2020 ben ik wethouder met in mijn portefeuille het sociaal domein, gezondheidsbeleid, inburgering en afvalbeleid. Ik ga er graag op uit met de kinderen, naar de speeltuin met de hoge glijbaan, winkelen in Ackershof of wandelen in de Groenzoom.

Saskia Kleewein

2. Saskia Kleewein (50 jaar) Nootdorp

Werken doe ik bij het team Aanpak Ondermijnende Criminaliteit van de gemeente Rotterdam. In mijn vrije tijd zwem ik graag in het Hofbad of in de Dobbeplas (elke zaterdagochtend, vooral in de winter!) en loop vaak door Wandelbos Laakweg. Regelmatig sta ik langs de lijn bij RKDEO. Mijn favoriete restaurant is Trattoria Rodolfo in de Dorpsstraat.

Kavita Hira

3. Kavita Hira (39 jaar) Nootdorp

Onze kinderen zitten op de Waterwilg en in het weekend ben ik vaak te vinden langs het veld bij SV Nootdorp en HC Pijnacker. In mijn vrije tijd wandel ik graag door het Balijbos. Als manager bij de rijksoverheid draag ik bij aan het behoud en bescherming van planten en dieren.

Jan-Willem Maas

4. Jan-Willem Maas (53 jaar) Pijnacker

Tijdens de vrije uurtjes ben ik hardlopend te vinden in de Groenzoom. Ik werk als adviseur op het vlak van cybersecurity.
De afgelopen vier jaar heb ik mij onder andere ingezet voor een cultuurhuis in het centrum van Pijnacker.

Dilara Gök

5. Dilara Gök (27 jaar) Nootdorp

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn familie. Ik houd enorm van bakken en fotograferen. Ik maak ook graag flinke (wandel) stappen in onze gemeente.
Ik werk bij de rijksoverheid als beleidsmedewerker. Daarnaast doe ik nog een deeltijdstudie op het juridische vlak.

Jan Nederveen

6. Jan Nederveen (58 jaar) Delfgauw

Momenteel werk ik bij de gemeente Delft als strategisch adviseur. Daarvoor heb ik bij de TU Delft gewerkt als verkeersonderzoeker en ik geef daar nog regelmatig gastcolleges. In mijn vakanties ga ik afhankelijk van de bestemming met tent of caravan op pad. Ik loop regelmatig een rondje door de wijk en het groene buitengebied.

Wineke ’t Hart

7. Wineke ’t Hart (57 jaar) Nootdorp

Op de fiets en wandelend zit ik zo midden in de natuur, dus daar ben ik regelmatig te spotten. Naast mijn werk als verzorgende (pgb-er), begeleid ik statushouders als vrijwilliger binnen de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp. Ik hou erg van zingen en zit eindelijk weer in een koor. Onze repetities zijn op vrijdagochtend in Cultura & Zo.

Tim Geutjes

8. Tim Geutjes (38 jaar) Pijnacker

Doordeweeks ben ik bijna elke dag te vinden bij de Beatrixschool en SkippyPepijn. Mijn werk voor een facilitaire dienstverlener doe ik meestal vanuit huis. Als ontspanning ben ik graag buiten bezig: in de tuin werken, fietsen of wandelen met de kinderen en wij doen samen aan geocaching.

De overige kandidaten

9. Mirjam Hubert (Nootdorp)
10. Hans Voerknecht (Pijnacker)
11. Jan Willem Rijke (Delfgauw)
12. Dominique Bentvelsen (Nootdorp)
13. Freek Kortman (Nootdorp)
14. Annemarieke Slavenburg (Delfgauw)
15. Thomas van Wingerden (Pijnacker)
16. Harm Duel (Delfgauw)
17. Kirsten van Adrichem (Pijnacker)
18. Pierre de Kock (Pijnacker)
19. Paul Hölscher (Pijnacker)
20. Francine van der Jagt (Pijnacker)

21. Ricardo Bronsgeest (Nootdorp)
22. Gemma Smid (Nootdorp)
23. Jan Zandijk (Pijnacker)
24. Ellen Boszhard (Delfgauw)
25. Dirk Bazuin (Nootdorp)
26. Patricia Claassens (Pijnacker)
27. Job Vink (Nootdorp)
28. Jim Adam (Nootdorp)
29. Tjandra Maas (Pijnacker)
30. Leo Suijker (Pijnacker)
31. Monique Dekker (Delfgauw)
32. Klaas de Vries (Pijnacker)