Afgelopen woensdag zijn onze kandidaten -gesteund door vrijwilligers- op de markt in Pijnacker geweest. Op zaterdag zijn vele kandidaten en vrijwilligers meegegaan op een campagnetour (we begonnen in Nootdorp in de Parade en eindigden in Pijnacker- Zuid) door de gemeente. Op zaterdag deelden wij beschuit met roze, blauwe en witte muisjes uit voor de geboorte van onze nieuwe partij! Tijdens deze campagnedag en hebben wij veel kiezers kunnen spreken en kunnen informeren over de plannen van Progressief Pijnacker-Nootdorp voor de komende vier jaar. Hopelijk kiezen veel inwoners voor een duurzame en sociale stem op Progressief Pijnacker-Nootdorp. De komende dagen zijn wij nog op veel plekken in de gemeente actief met onze campagne. Wij gaan graag met u in gesprek. Voor vragen over onze plannen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Categories: Verkiezingen