De campagne is losgebarsten!
 
Afgelopen week
Jan-Willem Maas heeft namens Progressief PN deelgenomen aan het sportdebat. De Sportraad had een onlinedebat georganiseerd met stellingen waarover helaas weinig discussie mogelijk was tussen de kandidaten, omdat iedereen het met elkaar eens was. 

Marieke ging op locatie in debat met collega-lijsttrekkers over onderwerpen die de LHBTIQ+ gemeenschap aangaan. Ook hier was meer eensgezindheid dan debat. Dit Regenboogdebat was online te volgen via de website van organisator DWH Delft.

Op vrijdag en zaterdag zijn we met een enthousiast gezelschap huis-aan-huis gaan luisteren wat er leeft in de wijk Emerald. Dit heeft mooie verhalen en leuke ontmoetingen opgeleverd.

Marieke is geïnterviewd door Pijnacker-Nootdorp Actueel. Dat heeft een mooi filmpje opgeleverd dat je hier kunt bekijken.

Activiteiten van deze week
Saskia en Marieke hebben de smaak te pakken en gaan vrijdag 4 maart van 15 uur tot 17 uur huis-aan-huis in Pijnacker Noord. Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan via deze link bij Marieke. Zij is bereikbaar via 06-31684782 of mariekevanbijnen@icloud.com 

Zaterdag 5 maart gaan we onze folders uitdelen in de winkelcentra (van 10 tot 12 en van 12 tot 14 uur). Hierbij kunnen we nog wat vrijwilligers gebruiken. Je mag ook gewoon een uurtje aanhaken. Fijn als je je van tevoren aanmeldt bij Marieke.

Stem op Jan
Het kan nog steeds: stem op onze eigen Jan Nederveen bij de verkiezing voor het beste raadslid 2022. Jan is genomineerd en je kunt nog steeds op hem stemmen:
https://www.besteraadslid.nl/raadslid/jan-nederveen

Debatten
Na de voorjaarsvakantie zijn er twee live debatten. Fijn als je Marieke komt aanmoedigen en kritische vragen wilt stellen vanuit de zaal!

  • Op maandag 7 maart om 20 uur is er het Natuur- en Milieudebat. Deze vindt plaats in de raadszaal, Emmastraat 165, Pijnacker. Wil je erbij zijn, geef je dan op voor 5 maart via e-mail: a.kerklaan@pijnacker-nootdorp.nl
  • Op woensdagavond 9 maart (tijdstip volgt) is er een verkiezingsdebat georganiseerd door Telstar/de Eendracht en Pijnacker-Nootdorp Actueel in de Drie Heeren, Oostlaan 28, Pijnacker. Wees welkom!

Internationale vrouwendag: foto en lunch
Op dinsdag 8 maart willen we een foto maken van zoveel mogelijk vrouwelijke partijgenoten. Als we dan toch bij elkaar zijn, kunnen we meteen samen lunchen en elkaar beter leren kennen. Vind je dit ook een leuk idee en kan je je hiervoor vrij maken? Noteer dan alvast in je agenda: 8 maart om 12:30 uur in de Balije Tuin. De lunch is voor eigen rekening. Zit je krap bij kas, laat je dan vooral niet afschrikken, dan betalen wij.

Wij zouden het heel leuk vinden om je bij één of meer van bovenstaande activiteiten te mogen begroeten.

Namens het campagneteam,

Saskia Kleewein

Categories: Verkiezingen