Met nog iets meer dan 8 maanden te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart volgend jaar, wordt het tijd om onze campagne af te trappen.

Dit doen we op 19 juli a.s. in Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker. De inloop is vanaf 19:45, we hopen rond 22:00 de bijeenkomst af te sluiten met in ieder geval een aantal goede ideeën waar de campagnecommissie mee verder kan.

We willen een goede, inhoudelijke en ook verrassende campagne opzetten, zodat we in maart minstens hetzelfde resultaat behalen als 4 jaar geleden. Met onze kwaliteiten op politiek en organisatorisch gebied moet dat kunnen!

De ruimte die we gehuurd hebben is ivm de geldende maatregelen rondom Covid-19 geschikt voor 16 personen. Daarom willen we vragen of je je aan wilt melden. Als er meer aanmeldingen komen, gaan we kijken of een deel online kan aanhaken, of dat we een extra sessie organiseren.

Trek je creatieve broek aan en tot de 19e!

Categories: Bestuur