Groen en sociaal

Marieke van Bijnen overhandigt het programma aan Klaas de Vries. Rechten foto: Tim Geutjes

Progressief Pijnacker-Nootdorp is een samenwerkingsverband tussen GroenLinks en de Partij van de Arbeid. We waren in de afgelopen raadsperiode voor het eerst onder deze vlag actief en zetten deze samenwerking in de komende raadsperiode graag voort.

We dromen over onze gemeente als een groene plek in de volle Randstad waar het voor jong en oud fijn wonen en werken is en waar kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien en zich kunnen ontwikkelen.

De plannen zijn gebaseerd op wat we de afgelopen raadsperiodes in onze lokale samenleving en in de gemeenteraad hebben gezien en meegemaakt, bestudeerd en samen met andere partijen hebben ontwikkeld. We kunnen het niet alleen.

Onze plannen hebben we geordend op basis van de volgende 7 speerpunten:

Categories: Verkiezingen